Goede Tijden, Slechte Tijden Wiki
Advertisement

Welcome[]

Hi, welcome to Goede Tijden, Slechte Tijden Wiki! Thanks for your edit to the Jaden Sanders page. If you need help, read through our help pages or contact a local admin. If there are no active admins here, stop by Community Central and check out our forums.

Looking for live help? Then join us for an upcoming webinar to chat with staff and other Wikia editors. You can also check our Staff blog to keep up-to-date with the latest news and events around Wikia. Lastly, check out the Wikia Video Library, where you can find premium licensed videos to add to the wiki.

All of these links are a great way to start exploring Wikia.

Happy editing, Brandon Rhea (help forum | blog) 13:39, February 27, 2015 (UTC)

Wijzigingen[]

Hallo XNathanaelx!

Ik zag dat u moderator bent op de GTST-wiki.

Ik heb in de afgelopen tijd enkele wijzigingen aangebracht aan de hoofdpagina en enkele andere pagina's. Wat vind u van deze wijzigingen?

Verder vroeg ik mij af of u de Sinterklaas-pagina (Sinterklaas in GTST) zodanig zou kunnen beveiligen zodat alleen ik, moderators en de beheerder deze pagina kunnen bewerken. Het Sinterklaasfeest wordt momenteel belaagd door bepaalde mensen waardoor er kans bestaat dat de Sinterklaas-pagina gevandaliseerd gaat worden door middel van het plaatsen van laster. Dit heb ik zelf meegemaakt bij het beheren van De Club van Sinterklaas Wiki.

Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank,

PowerWikiNL

Fusie[]

Ik zag dat er momenteel nog een andere wiki bestaat van "Goede Tijden":

https://gtst.fandom.com/nl/

Is het misschien een idee om deze wiki te fuseren met de andere wiki? Dit werkt niet alleen minder verwarrend voor bezoekers maar maximaliseert het aantal bezoekers ook.

Met vriendelijke groet,

PowerWikiNL

Vandalisme[]

Op 27 november 2019 is de hoofdpagina meerdere malen gevandaliseerd. Ik heb het vandalisme inmiddels teruggedraaid.

Ik heb zelf een erger geval meegemaakt op De Club van Sinterklaas Wiki, deze persoon heb ik een permanente ban gegeven. Is het een goed idee om de eerdergenoemde vandalist van de GTST-wiki een tijdelijke ban te geven? Het is opzich niet zo'n ernstig geval, dus een permanente ban lijkt mij niet nodig. Ook lijkt het mij handig om IP-contributies uit te zetten en alleen geregistreerde leden de mogelijkheid te geven om te bewerken.

Met vriendelijke groet,

PowerWikiNL

Forum[]

Ik schrijf je om meerdere redenen. Ten eerste omdat de serie voorlopig gestopt is qua productie. Er staan tot aan mei genoeg afleveringen klaar en als de corona-crisis tegen die tijd niet gebeterd is dan volgt er een vroege zomerstop.

Ten tweede viel het mij op dat desondanks de weinig inhoud deze wiki toch nog aardig populair is. Is het een idee om een forum aan te maken binnen deze wiki? Dat kan een goed initiatief zijn om de communiteit op te bouwen en op gang te houden.

Met vriendelijke groet,

PowerWikiNL

Activisten[]

Hoewel hier op de GTST-wiki (nog) geen activist (tegen Zwarte Piet) actief geweest is, is er er inmiddels een tweede geval bekend binnen Fandom/Wikia: enkele weken geleden was er een activist actief op een Engelstalige wiki waar Sinterklaas en Zwarte Piet een klein onderdeel van zijn. Ik geloof dat de eerste melding uit 2016 stamt, dat was op een Nederlandse wiki die in het specifiek is gericht op Sinterklaas en Zwarte Piet.

Al om al staat het totaal vooralsnog dus op 2 meldingen in de afgelopen 5 jaar binnen Fandom/Wikia. Goed nieuws dus, want dat zijn enorm weinig gevallen. Het nieuws dat de media vorig jaar gemeld heeft (dat Zwarte Piet populairder zou zijn dan ooit) lijkt mij dus wel waar.

In 2016 was het een IP-gebruiker (die nog steeds een permanente ban heeft vanwege de ernst van de calamiteit) terwijl de activist van een aantal weken geleden een geregistreerde gebruikersnaam heeft.

Met vriendelijke groet,

--PowerWikiNL (talk) 10:49, August 2, 2020 (UTC)

Meermalig vandalisme[]

Hallo,

Kun je deze gebruiker een ban van een jaar geven? Meermalig vandalisme is de reden, en ook heb ik het vermoeden dat het een behoorlijk jong iemand is vanwege de vele spelfouten en het adres dat steeds vermeld wordt.

Groet,

PowerWikiNL

Is al opgelost. Groet, PowerWikiNL --PowerWikiNL (talk) 19:19, October 5, 2020 (UTC)
Advertisement